Veelgestelde vragen

Hoe kunnen we je helpen?

Wellicht staat jouw vraag tussen de antwoorden van de meestgestelde vragen. Kan je het daar niet vinden? Neem dan gerust contact met ons op, zodat we je verder kunnen helpen!

Kan ik zakelijk bestellen voor mijn eigen winkel of webshop?

Jazeker, dan kan! Mooi dat je de Windmillkey zakelijk wilt bestellen. Vanaf 30 stuks kunnen wij de Windmillkey compleet personaliseren naar jouw wens. Denk aan het toevoegen van jouw bedrijfsnaam of -logo. Heb je daar interesse in? Neem dan contact met ons op via onze Contact-pagina (onder het kopje 'Service'), dan bespreken we samen de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen.

Wat is de levertijd?

De gemiddelde bezorgtijd voor een sleutel organizer zonder gravering is normaliter zo’n 1-2 werkdagen. De verzending gebeurd via en wordt verstuurd via PostNL of DHL. Met gravering kan dit een werkdag extra duren. We streven ernaar om zo snel mogelijk het product bij het juiste adres te krijgen. Gaat er iets mis, of moet je langer op je product wachten, dan houden wij jou hier altijd goed van op de hoogte.

Hoeveel sleutels kunnen er in de Windmillkey?

In één Windmillkey kunnen zo’n 2 – 8 sleutels. Dit is volledig afhankelijk van de dikte van de sleutels. Soms moet er een keuze gemaakt worden welke sleutels je wel, en welke sleutels je niet voor je Windmillkey gebruikt. De ene ziet dit als een nadeel, de ander als een voordeel omdat je vaak genoeg ziet dat je veel sleutels niet meer gebruikt.

Kan ik het product retourneren?

Ruilen en retourneren van online bestelde artikelen bij Windmillkey is onder bepaalde voorwaarden mogelijk via de post. Voor retourneren/ruilen gelden de volgende voorwaarden:

Producten die niet geruild of geretourneerd kunnen worden: Voor onze producten met graveringen die special zijn gemaakt naar de wensen van de klant, kunnen niet geretourneerd worden. Je kan de graveerproducten alleen retourneren als er een fout is geweest van onze kant.

Producten die wel geruild of geretourneerd kunnen worden betreft Windmillkeys in originele staat:
1. Ruilen of retourneren kan uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Stuur eerst een e-mail naar info@windmillkey.com dat u een artikel gaat retourneren.
2. Het artikel verkeert in de oorspronkelijke staat, is compleet, niet gebruikt, gedragen, uitgewassen, gegraveerd of beschadigd. Wij kunnen het zien als een artikel is uitgewassen of gedragen.
3. Bijgeleverd is het ordernummer en naam van de koper. Windmillkey behoudt zich het recht voor retourproducten gedeeltelijk of in het geheel niet te vergoeden indien de artikelen niet voor zoveel als mogelijk in de originele verpakking zitten, beschadigd zijn, de artikelen reeds gebruikt zijn of dat de retourzending niet binnen 30 dagen vanaf de dag van ontvangst naar ons is verzonden. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.

Zit er garantie op de Windmillkey?

Je krijgt bij je aankoop van een Windmillkey één jaar garantie. Al onze producten worden zorgvuldig, met precisie en met aandacht gemaakt en gecontroleerd. Mocht er toch een technische fout in jouw Windmillkey zitten, neem dan even contact met ons op. Gebruiksslijtage valt niet onder de garantie. Windmillkey is nooit aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal.

Waar is de ring om de sleutelorganizer voor?

De rechthoekige ring is ideaal voor je autosleutel, scansleutel of een chipsleutel. Aan jou de keus! Zie in deze video hoe dit er uit ziet

Waar dienen de plastic ringetjes voor?

De plastic ringetjes zijn bedoeld om je sleutels goed aan te laten sluiten op elkaar wanneer je weinig sleutels hebt voor je sleutelorganizer. Heb je meer dan genoeg sleutels dan is het niet nodig om de plastic ringtjes te gebruiken. Zie hier een video voor hoe dit er uit ziet
Iemand uit Nederland heeftgekocht 45 minuten geleden
Iemand uit Nederland heeftgekocht 46 minuten geleden
Pre-loader