Ons verhaal


Een sleutelhouder graveren voor het perfecte cadeau.

Een sleutelhouder graveren, een praktisch en stijlvol cadeau. In de afgelopen jaren hebben we al meer dan 11.000 mensen blij gemaakt met dit cadeau.

Uit Amsterdam

Ons team is gebouwd op verschillende persoonlijkheden en achtergronden. Verbonden door creativiteit, ondernemerschap en respect. Zo is de key organizer bedacht, ontworpen en gemaakt in Amsterdam.

Het leer is afkomstig uit een oud-Hollands familiebedrijf en leerlooierij. Hier wordt de Windmillkey uitgesneden tot zijn unieke vorm. Leer is een natuurproduct, wat tijdens de behandeling om grote zorg en aandacht vraagt. Voor de verdere assemblage werken we samen met een sociale werkplaats uit Amsterdam. Hier wordt het product in elkaar gezet en verpakt tot de unieke Windmillkey sleutel organizer.

Door gebruik te maken van eigen producten, duurzame materialen en Nederlands design, streven we ernaar met dit product bij te dragen aan Nederlands behoud van banen, en een Nederlandse circulaire, duurzame economie. In de dagelijkse keuzes die wij maken, houden wij rekening met 3 pilaren:

- Duurzaamheid
- Social impact
- Nederlandse kwaliteit

Hoe werkt een sleutel organizer eigenlijk?


Geïnteresseerd in een samenwerking?

Heb je zelf een (online) winkel en wil je ons product aanbieden? Of wil je Windmillkey als relatiegeschenk aanbieden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via onderstaande knop en dan helpen we je graag verder.

Iemand uit Nederland heeftgekocht 31 minuten geleden
Iemand uit Nederland heeftgekocht 32 minuten geleden
Pre-loader