Terugbetalingsbeleid

Ruilen en retourneren van online bestelde artikelen bij Windmillkey is onder bepaalde voorwaarden mogelijk. Voor retourneren/ruilen gelden wel de volgende voorwaarden:

Producten die niet geruild of geretourneerd kunnen worden
Producten met graveringen die speciaal zijn gemaakt naar de wensen van de klant, kunnen niet geretourneerd worden. Je kan de graveerproducten alleen retourneren als bijvoorbeeld de verkeerde tekst is gegraveerd. 

Producten die wel geruild of geretourneerd kunnen worden

1. Wij verzenden alles met PostNL. Ruilen of retourneren kan binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Stuur eerst een e-mail naar info@windmillkey.com om ons op de hoogte te brengen van de retour, inclusief de reden. De verzendkosten zijn voor rekening van Windmillkey. Kosten die gemaakt worden voor retourneren zijn voor de shopper. 

2. Je bestelling mag geretourneerd worden naar onze fulfillmentpartner De Pakjesfabriek te Rietveldenweg 30 5222AR 's-Hertogenbosch, Nederland. Bij je verzending ontvang je een tracking nummer. Zodra je die naar ons mailt (info@windmillkey.com) retourneren wij het gehele bedrag.

3. Het artikel verkeert in de oorspronkelijke staat, is compleet inclusief de verpakking, niet gebruikt, gedragen, uitgewassen, gegraveerd of beschadigd.

4. Bijgeleverd is het ordernummer en naam van de koper.  

Windmillkey behoudt zich het recht retourproducten gedeeltelijk of in het geheel niet te vergoeden indien de artikelen niet in de originele verpakking zitten, beschadigd zijn, de artikelen reeds gebruikt zijn of niet binnen de retourtermijn naar ons is verzonden. Eventueel risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.

Heb je klachten of suggesties? Laat het ons graag weten door een e-mail naar ons te versturen via het contactformulier op de website.

Klachten over een artikel dat langer dan 30 dagen geleden is aangeschaft, nemen wij niet in behandeling.

Iemand uit Nederland heeftgekocht 40 minuten geleden
Iemand uit Nederland heeftgekocht 41 minuten geleden
Pre-loader