Back to top

Ons verhaal.

Een sleutelhouder graveren voor het perfecte cadeau.

Ze hebben al een mooie portemonnee en een mooi horloge. Wat moet je je vriend, vriendin, vader of collega nog geven? Het enige wat ze nog dagelijks bij zich dragen zijn die rommelige bos sleutels.

Daar zagen wij, Jelle & Daan kansen.

 Een sleutelhouder graveren als cadeau  is zowel praktisch als stijlvol.  In de afgelopen jaren hebben we al veel blije vrienden, collega’s en familie blij gemaakt met ons cadeau.

Sleutel Organizer Kopen

In Nederland geproduceerd. 

Jouw Windmillkey is van Nederlandse kom af. Het leer komt van een Nederlandse leerlooierij en wordt in Zwolle uitgesneden tot zijn unieke vorm. Vervolgens wordt bij Sociale Werkplaats Pantar in Amsterdam de Windmillkey in elkaar gezet tot de sleutel houder. Onze partner Uncoverlab uit Amsterdam zal vervolgens voor jouw sleutelhouder graveren en naar je opsturen. Zo draag je met je aankoop bij aan de Nederlandse economie!

Over Daan & Jelle

Het bedrijf Windmillkey wordt gerund vanaf 2016 door Jelle Tromp en Daan van Diepen. Ze zagen dat de sleutelhouder nog een missende accessoire was in de collectie van een man met stijl. Daarnaast vonden ze het altijd lastig om een goed cadeau voor vrienden en hun vader te vinden. De sleutelhouder graveren als cadeau bleek een winnende combinatie!

Bekijk wat we doen

Klaar om jouw Windmillkey te bestellen?