STAP 2. WELKE KLEUR WIL JIJ LATEN GRAVEREN?

COGNAC BRUIN.

PUUR BRUIN.

CLASSIC ZWART.

BEOORDELING KLANTEN.

HANDIG OM TE WETEN.

Stijlvol

Met gevoel voor detail, kwaliteit en verhoudingen is het een uniek product geworden.

Georganiseerd

Met zo'n 4 - 8 sleutels, heb je een praktische oplossing voor een rammelende bos sleutels.

Praktisch

Het scheelt je een hoop schade aan veel producten. Gaten in broeken en krassen op telefoons & brillen.

100% Nederlandse Kwaliteit

Met veel liefde en passie wordt het product in elkaar gezet. En dat zie je en voel je. En daar zijn we stiekem best trots op ook!

VEELGESTELDE VRAGEN.

Hoeveel sleutels kunnen er in één Windmillkey?

In één Windmillkey kunnen zo’n 2 – 8 sleutels. Dit is volledig afhankelijk van de dikte van de sleutels. Soms moet er een keuze gemaakt worden welke sleutels je wel, en welke sleutels je niet voor je Windmillkey gebruikt. De ene ziet dit als een nadeel, de ander als een voordeel omdat je bewust wordt dat je vaak een sleutel helemaal niet gebruikt. Is het gat van jouw sleutel te klein? Laat er dan een groter gaatje in boren bij de plaatselijke schoenmaker.

Wat als het product niet bevalt?

Dat kan! Geen probleem, als je binnen 14 dagen na de aankoop datum aangeeft dat jij de Windmillkey wilt retourneren, dan is dat geen enkel probleem.  We horen graag van je hoe we het product dan weer kunnen verbeteren. Gelukkig is dit bijna nog nooit voorgekomen!

Wat is de levertijd?

De gemiddelde bezorgtijd is zo’n 1-2 werkdagen. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk het product bij het juiste adres te krijgen. Gaat er iets mis, of moet je langer op je product wachten, dan houden wij jou hier altijd goed van op de hoogte.

Zit er garantie op de Windmillkey?

Al onze producten worden zorgvuldig, met precisie en met aandacht gemaakt en gecontroleerd. Mocht er toch een technische fout in jouw Windmillkey zitten, neem dan even contact met ons op. Gebruiksslijtage valt niet onder de garantie. Windmillkey is nooit aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal.

Waar is de rechthoekige ring voor bedoeld?

De rechthoekige ring is ideaal voor je autosleutel, scansleutel of een chipsleutel. Aan jou de keus!