Back to top

Windmillkey voor makelaars.
Personaliseer het perfecte geschenk.

Gratis een sample sleutelhouder ontvangen met logo voor jouw klanten

Onze klanten

Hoe kunnen wij jou helpen?

Als makelaar weet je als geen ander dat het kopen of huren van een woning een bijzonder moment is. Een nieuw hoofdstuk. Als makelaar wil je dan ook een extra service bieden door middel van een cadeau waarbij de klant jouw als makelaar doorverwijst naar vrienden of familie met een goed gevoel. Geef jouw klanten een symbolisch cadeau die functioneel en stijlvol een nieuw hoofdstuk begint bij jouw klanten. Een positieve manier waarbij jouw klanten dagelijks in aanraking komen met jouw merk.

Waarom een Windmillkey als zakelijk geschenk voor jouw klanten?

Windmillkey-Gegraveerd-Cadeau-Sleutelorganizer

Het Perfecte Geschenk.

Een uniek, stijlvol en persoonlijk cadeau dat elke dag wordt gebruikt. De Windmillkey is het perfecte cadeau voor jouw klanten waarbij de sleutel tot het huis symbool staat van jullie service.

Persoonlijk & stijlvol.

In het tuigleer van de Windmillkey is het mogelijk om jouw eigen logo en eventuele tekst op bijbehorende kanten te laten graveren. Op deze manier maak je jouw nieuwe verkopers of huurders blij met een symbolisch cadeau, die ze elke dag opnieuw weer gebruiken. Een extra service die perfect aansluit op jullie dienst.

Windmillkey-Sleutel-Organizer-Leer-Bruin
Windmillkey-Sleutel-Organizer-Cover

Praktisch & handig.

De Windmillkey is een stijlvolle en praktische manier om al je sleutels te organiseren. Het voorkomt krassen op je mobiele telefoon en gaten in je kleding. Daarnaast zorgt de Windmillkey voor een hefboomeffect bij het openen van sloten.

Hoe werkt Windmillkey zakelijk?

1. Je bent op zoek naar een zakelijk geschenk. Vraag gratis* een sample aan met het logo van jouw organisatie (of een andere personalisatie).

2. We nemen contact met je op om het ontwerp van de Windmillkey af te ronden.

3. Tevreden over het design? Dan sturen we zo spoedig mogelijk de sample toe met daarbij een passende offerte voor de gevraagde oplage.

4. Je hebt de tijd om de key-organizer te testen. Tevreden? Dan kunnen we order in productie nemen. Toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem!

*Minimale beoogde order grootte is +30 stuks.