Back to top

Luxe relatiegeschenken met logo

Luxe relatiegeschenken met logo.

Gratis het leer graveren van jouw sample sleutelorganizer.

Onze klanten

Hoe kunnen wij jou helpen?

Met Windmillkey hebben we al veel klanten mogen helpen aan unieke, persoonlijke luxe relatiegeschenken met logo. Bepaal zelf hoe jij het leer van de sleutelorganizer wilt graveren.

Ben je opzoek naar exclusieve relatiegeschenken met logo? Dan sturen wij jou gratis een sample Windmillkey toe waarbij wij het leer graveren van de sleutelhouder met jouw design.

Waarom een Windmillkey als zakelijk geschenk?

Sleutel-Organizer-Leer-Cognac

Stijlvol.

Weg met de rammelende sleutelbos. Met de sleutelhouder van Windmillkey heb je er een stijlvolle accessoire bij.

Persoonlijk met logo & tekst.

Met de persoonlijke gravering wordt de sleutelhouder uniek. Kies zelf hoe jij het leer wilt graveren. Dit kan bijvoorbeeld met bedrijfslogo en eigen tekst.

leer graveren
Sleutel Organizer Kopen Bruin

Praktisch & handig.

De sleutelhouder voorkomt kapotte broekzakken en krassen op mobiele telefoons. Het maakt het gemakkelijker om sloten open te maken doordat je de Windmillkey gebruikt als handvat.

Hoe werkt Windmillkey zakelijk?

1. Je bent op zoek naar een zakelijk geschenk. Vraag gratis* een sample aan met het logo van jouw organisatie (of een andere personalisatie).

2. We nemen contact met je op om het ontwerp van de Windmillkey af te ronden.

3. Tevreden over het design? Dan sturen we zo spoedig mogelijk de sample toe met daarbij een passende offerte voor de gevraagde oplage.

4. Je hebt de tijd om de key-organizer te testen. Tevreden? Dan kunnen we order in productie nemen. Toch niet helemaal jouw ding? Geen probleem!

*Minimale beoogde order grootte is +30 stuks.