ONTDEK HET VERHAAL ACHTER WINDMILLKEY.

1. HET BEGON MET DE BROEKZAKKEN VAN DAAN… 

Oh zo vaak kocht ik de mooiste broeken die er maar bestonden. Met veel plezier droeg ik ze in korte tijd relatief veel. Maar met mijn sleutels in mijn achterzak, kreeg ik binnen de kortste keren gaten en kon ik de broek niet meer aan. Zonde. Daar moest toch wel iets op te verzinnen zijn?

& MET DE MOBIEL VAN JELLE.  

Vroeger had ik een oude nokia en maakte het echt niet uit wat ik allemaal bij elkaar stopte in mijn broekzak. Totdat ik een nieuwe iPhone kocht en binnen de kortste keren mijn hele scherm vol met krassen zat door mijn sleutelbos.

2. HEEL WAT BRAINSTORMS VERDER. 

Al een tijdje waren we aan het zoeken naar problemen die we samen in een onderneming zouden kunnen oplossen. En zo gingen we met ons probleem een goede brainstorm aan. Geïnspireerd door hedendaagse bedrijven innovaties, kwamen we al snel een simpele versie van de Windmillkey tegen. Op zich had dat al de oplossing voor ons probleem kunnen zijn. Maar het zag er echt niet uit. We wilden iets stijlvoller!

Zo rolde de eerste versie van de Windmillkey van de band…

EN? WAT WAS HET RESULTAAT?

Stijlvol

Met gevoel voor detail, kwaliteit en verhoudingen is het een uniek product geworden.

Georganiseerd

Met zo'n 2 - 8 sleutels, heb je een praktische oplossing voor een rammelende bos sleutels.

Praktisch

Het scheelt je een hoop schade aan veel producten. Gaten in broeken en krassen op telefoons & brillen.

100% Nederlandse Kwaliteit

Met veel liefde en passie wordt het product in elkaar gezet. En dat zie je en voel je. En daar zijn we stiekem best trots op ook!

DIT HADDEN WE NIET VERWACHT!

Het was ongelofelijk motiverend om te zien hoeveel positieve reacties we kregen van vrienden, familie, winkeliers en de eerste kopers. Vooral het personaliseren van de Windmillkey met een gravering sloeg aan. Toen wisten we zeker. Hier moeten we mee doorgaan!

0 Winkeliers
die Windmillkey verkopen.
0 Windmillkeys
al verkocht!
0 Productieuren
met bloed, zweet & tranen
0 Complimenten
van blije gebruikers

OOK EEN WINDMILLKEY?