ONS VERHAAL.

Een goed cadeau vinden is lastig. Om die reden is het merk Windmillkey ontstaan waarbij wij een persoonlijk, handig en perfect cadeau wilden ontwikkelen. Een cadeau dat zowel handig, stijlvol en persoonlijk moest zijn. Hij heeft al een mooie portemonnee en een mooi horloge. Alleen heeft hij nog wel die rommelige bos sleutels.

Herkenbaar? De sleutelhouder is zowel praktisch als stijlvol en kan gegraveerd worden met jouw eigen persoonlijke touch. In de afgelopen jaren hebben we al veel blije vrienden, collega’s en familie blij gemaakt met ons cadeau.

Productie.

Al onze producten worden gemaakt met aandacht, nauwkeurigheid en ambacht. Onze partners bestaan uit de beste leerlooiers, graveerders en verpakkers van Nederland om de hoogste kwaliteit te kunnen leveren. Elk product wordt zorgvuldig met de hand in elkaar gezet waarbij er een strenge kwaliteitscontrole geldt.

Oprichters.

Het bedrijf Windmillkey wordt gerund vanaf 2016 door Jelle Tromp en Daan van Diepen. Ze zagen dat de sleutelhouder nog een missende accessoire was in de collectie van een man met stijl. Daarnaast vonden ze het altijd lastig om een goed cadeau voor vrienden en hun vader te vinden. De Windmillkey als cadeau bleek een winnende combinatie!

RESULTAAT.

0 Winkeliers
die Windmillkey verkopen.
0 Windmillkeys
al verkocht!
0 Productieuren
met bloed, zweet & tranen
0 Complimenten
van blije gebruikers

OPZOEK NAAR HET PERFECTE CADEAU?

LAATSTE ONTWIKKELINGEN

Sinds kort is Windmillkey druk bezig in samenwerking met Fruitleather Rotterdam om een sleutelhouder te ontwikkelen gemaakt van fruitleer. De eerste variant wordt binnenkort verwacht!

Fruitleather x Windmillkey