FLLOGOWHITE


- LIMITED EDITION -

Pre-order nu jouw
Windmillkey X Fruitleather

* MET TIJDELIJK 20% KORTING *

Op weg naar een bijzondere samenwerking.
Van afgedankt fruit naar een uniek cadeau.

Fruitleather Rotterdam en Windmillkey werken samen om het fruitleer te kunnen aanbieden als uniek cadeau voor jezelf, familie of vrienden. 

* MET TIJDELIJK 20% KORTING *

1. Fruitleer van afgedankt fruit

Fruitleather Rotterdam is een van de eerste producenten van fruitleer. Ze maken van afgedankte mango’s een hoge kwaliteit alternatief voor leer.

2. Naar stijlvol cadeau.

De Windmillkey is een stijlvolle en praktische sleutelhouder die dient als het perfecte cadeau. Geen rammelende sleutelbos meer en graveer jouw tekst in het leer. Een leuk cadeau voor hem of haar.

* MET TIJDELIJK 20% KORTING *

Eerste reacties.

5/5

Ik heb de eer om een van de eerste Windmillkeys x Fruitleather te ontvangen en was verbaasd over de kwaliteit! 

4.5/5

Naast dat het product van fruitleer is gemaakt, blijft het ook een praktisch een stijlvolle accessoire. Een aanrader!

4.6/5

Gaaf om elke dag met zo’n product te mogen pronken!

Veelgestelde vragen.

Een pre-order houdt in dat je vooraf voor het product betaald, en deze pas later ontvangt. De pre-order biedt ons de gelegenheid om in een keer op grote schaal te starten met produceren zodat we Windmillkey X Fruitleather Rotterdam succesvol kunnen lanceren.

De Windmillkey X Fruitleather wordt begin november 2019 geleverd. We  zijn nu druk bezig de laatste testen en zijn zodoende in staat de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen leveren. 

Als we bijna zover zijn om jouw pre-order opsturen, ontvang je van ons een mail. In deze mail staan de kleuren opties die beschikbaar zijn. Middel de mail kan jij je keuze voor de juiste kleur aangeven. Vervolgens wordt deze kleur naar jou opgestuurd. Foto’s geven een indicatie van de kleuren die je mag verwachten. 

Het fruitleer bestaat uit afgedankte mango’s. Fruitleer is dan ook geen vervanger van leer maar een alternatief materiaal. Bij de Windmillkey X Fruitleather bestaat de binnenkant uit kurk om  stugheid aan het product mee te geven. Door een pre-order te doen draag je bij aan de eerste kleine stappen richting een milieuvriendelijkere (leer)wereld en minder voedselverspilling.

Er kunnen zo’n 2 – 8 sleutels aan het product. Dit is volledig afhankelijk van de dikte van de sleutels. Soms moet er een keuze gemaakt worden welke sleutels je wel, en welke sleutels je niet voor je sleutelhouder gebruikt. De ene ziet dit als een nadeel, de ander als een voordeel omdat je bewust wordt dat je vaak een sleutel helemaal niet gebruikt.

Al onze producten worden zorgvuldig, met precisie en met aandacht gemaakt en gecontroleerd. Mocht er toch een technische fout in jouw product zitten, en ligt de oorzaak duidelijk bij ons, dan kom je in aanmerking voor een nieuwe Windmillkey. 

Staat jouw vraag er niet bij?
Mail ons gerust even via info@windmillkey.com

Van afgedankt fruit naar een uniek product
Pre-order met tijdelijk 20% korting