STUUR ONS EEN BERICHT. 
CONTACT GEGEVENS.

Windmillkey Team – Amsterdam
Email: info@windmillkey.com
Kvk: 63557444

VOLG ONS.

Blijf ook op de hoogte via onze social mediakanalen:

   

WINDMILLKEY VOOR BEDRIJVEN.

Zie jij ook de potentie van Windmillkey? Wellicht als relatiegeschenk of kerstpakket die gepersonaliseerd is naar jouw bedrijf. Of zie je potentie om samen te werken in de toekomst? Stuur een mail naar business@windmillkey.com en laten we verder kennis maken!

NIEUWSBRIEF.

Wil jij 1x per jaar een knaller van een nieuwsbrief ontvangen met nieuwe producten en features?

VEELGESTELDE VRAGEN.

 

Hoeveel sleutels kunnen er in één Windmillkey?

In één Windmillkey kunnen zo’n 2 – 8 sleutels. Dit is volledig afhankelijk van de dikte van de sleutels. Soms moet er een keuze gemaakt worden welke sleutels je wel, en welke sleutels je niet voor je Windmillkey gebruikt. De ene ziet dit als een nadeel, de ander als een voordeel omdat je bewust wordt dat je vaak een sleutel helemaal niet gebruikt.

Wat als het product niet bevalt?

Dat kan! Geen probleem, als je binnen 30 dagen na de aankoop datum aangeeft dat jij de Windmillkey wilt retourneren, dan is dat geen enkel probleem.  We horen graag van je hoe we het product dan weer kunnen verbeteren. Gelukkig is dit bijna nog nooit voorgekomen! Voor onze producten met graveringen die special zijn gemaakt naar de wensen van de klant, kunnen niet geretourneerd worden. Je kan de graveerproducten alleen retourneren als het een fout is van onze kant. Heb je een vraag over een eventuele retour? Mail dan naar info@windmillkey.com zodat we je zo snel mogelijk kunnen helpen.

Wat is de levertijd?

De gemiddelde bezorgtijd is zo’n 1-2 werkdagen. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk het product bij het juiste adres te krijgen. Gaat er iets mis, of moet je langer op je product wachten, dan houden wij jou hier altijd goed van op de hoogte.

Zit er garantie op de Windmillkey?

Al onze producten worden zorgvuldig, met precisie en met aandacht gemaakt en gecontroleerd. Mocht er toch een technische fout in jouw Windmillkey zitten, neem dan even contact met ons op. Gebruiksslijtage valt niet onder de garantie. Windmillkey is nooit aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal.

Waar is de rechthoekige ring voor bedoeld?

De rechthoekige ring is ideaal voor je autosleutel, scansleutel of een chipsleutel. Aan jou de keus!