Back to top

Contact.

Hulp nodig? We staan voor je klaar. We zijn bereikbaar per mail op info@windmillkey.com. We doen ons best om binnen 24 uur te reageren.

Of bekijk de veelgestelde vragen op deze pagina om snel een antwoord te vinden op jouw vraag.

  Veelgestelde vragen.

  Over het product

  Hoeveel sleutels kunnen er in de Windmillkey Sleutelorganizer?

  In één Windmillkey kunnen zo’n 2 – 8 sleutels. Dit is volledig afhankelijk van de dikte van de sleutels. Soms moet er een keuze gemaakt worden welke sleutels je wel, en welke sleutels je niet voor je Windmillkey gebruikt. De ene ziet dit als een nadeel, de ander als een voordeel omdat je vaak genoeg ziet dat je veel sleutels niet meer gebruikt.

  Waar is de ring om de sleutelorganizer voor?

  De rechthoekige ring is ideaal voor je autosleutel, scansleutel of een chipsleutel. Aan jou de keus! Zie in deze video hoe dit er uit ziet

  Waar dienen de plastic ringetjes voor?

  De plastic ringetjes zijn bedoeld om je sleutels goed aan te laten sluiten op elkaar wanneer je weinig sleutels hebt voor je sleutelorganizer. Heb je meer dan genoeg sleutels dan is het niet nodig om de plastic ringtjes te gebruiken. Zie hier een video voor hoe dit er uit ziet

  Verzenden en retourneren

  Wat is de levertijd?

  De gemiddelde bezorgtijd is zo’n 1-2 werkdagen. We doen altijd ons best om zo snel mogelijk het product bij het juiste adres te krijgen. Gaat er iets mis, of moet je langer op je product wachten, dan houden wij jou hier altijd goed van op de hoogte.

  Kan ik het product retourneren?

  Ruilen en retourneren van online bestelde artikelen bij Windmillkey is onder bepaalde voorwaarden mogelijk via de post (verzendkosten betaald Windmillkey). Voor retourneren/ruilen gelden de volgende voorwaarden:

  Producten die niet geruild of geretourneerd kunnen worden:
  Voor onze producten met graveringen die special zijn gemaakt naar de wensen van de klant, kunnen niet geretourneerd worden. Je kan de graveerproducten alleen retourneren als het een fout is van onze kant.

  Producten die wel geruild of geretourneerd kunnen worden betreft Windmillkeys in originele staat:
  1. Ruilen of retourneren kan uiterlijk binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Stuur eerst een e-mail naar info@windmillkey.com dat u een artikel gaat retourneren.
  2. Het artikel verkeert in de oorspronkelijke staat, is compleet, niet gebruikt, gedragen, uitgewassen, gegraveerd of beschadigd. Wij kunnen ZIEN als een artikel is uitgewassen of gedragen.
  3. Bijgeleverd is het ordernummer en naam van de koper.

  Windmillkey behoudt zich het recht voor retourproducten gedeeltelijk of in het geheel niet te vergoeden indien de artikelen niet voor zoveel als mogelijk in de originele verpakking zitten, beschadigd zijn, de artikelen reeds gebruikt zijn of dat de retourzending niet binnen 30 dagen vanaf de dag van ontvangst naar ons is verzonden. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.

  Algemene informatie

  Zit er garantie op de Windmillkey?

  Al onze producten worden zorgvuldig, met precisie en met aandacht gemaakt en gecontroleerd. Mocht er toch een technische fout in jouw Windmillkey zitten, neem dan even contact met ons op. Gebruiksslijtage valt niet onder de garantie. Windmillkey is nooit aansprakelijk voor beschadiging, verlies of diefstal.

  Zakelijk bestellen

  Wat tof dat je de Windmillkey zakelijk wilt bestellen. Vanaf 50 stuks kunnen wij de Windmillkey compleet personaliseren naar jouw wens. Heb je daar interesse in? Mail dan naar business@windmillkey.com dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

  Wie zitten er achter Windmillkey?

  Wij, Jelle & Daan zijn de mannen achter Windmillkey. Sinds 2017 houden we ons bezig om het design van het product, de gebruikskwaliteit en service zo goed mogelijk te maken. We zijn vooral trots dat al veel mensen een Windmillkey gebruiken als stijlvolle accessoire voor het organiseren van hun sleutels.